Skip to main content
 • Oktober 2019

  Van de voorzitter
  Beste muziekliefhebbers , De herfst heeft zijn intrede gedaan, de dagen worden korter, de bladeren vallen van de bomen en de kachel kan weer aan.

  Het is tijd om achter de computer te gaan zitten, de website van DDM te bezoeken en dan zien dat één en ander veranderd is…..

  Ons nieuwe logo en groepsfoto staan op de site !!!!
  Via de media (kranten en internet) hebben wij de allereerste foto van onze kapel in onze nieuwe trachtenkleding al aan u kunnen laten zien.  

  Bent u nieuwsgierig hoe onze kleding er in het echt uit ziet? Dan nodig ik u uit om deze maand op één van de concerten te komen kijken en luisteren. (zie de agenda)

  Voorbereidingen
  Voor de komende concerten is er veel geoefend om een nieuw programma in te studeren  met verschillende nieuwe muziekstukken, de zang komt tijdens deze concerten ook ruimschoots aan bod.

  Concerten
  Zoals u van ons gewend bent geven wij weer een aantal concerten voor de liefhebber van de Egerländer muziek. Ons concert is op zondagmiddag 20 oktober in Yn a Mande te Tytsjerk , daar zullen wij te zien zijn in onze nieuwe kleding en laten wij ons nieuwe programma horen.

  Kijk op de kalender van onze website voor meer concerten !!

  Als laatste

  Wij zijn nog steeds op zoek naar een getalenteerde en enthousiaste trombone speler !

  Neem snel contact met ons op.          

  Tot de volgende blog.

  Met muzikale groet,

  Gerwin Schalen.

  *************************************************