Skip to main content
 • Januari 2020 (update 12 januari)

  Van de voorzitter,
  Beste liefhebber van de Egerländer blaasmuziek,

  Annulering 1 maart : Als eerste mededeling wil ik jullie zeggen dat ons geplande voorjaarsconcert  in Oldeberkoop op zondag 1 maart wegens onvoorziene omstandigheden niet door gaat.!!! Als u nog mensen spreekt die deze dag ons concert zouden willen bezoeken, meld alstublieft dat dit niet door gaat. Er wordt naar een andere datum gezocht.

  Na alle feestdagen met familie, vrienden, en kennissen staan we weer voor een fonkelnieuw jaar. Voor Die Dorfplatz Musikanten is het afgelopen jaar een bijzonder jaar geweest, wij hebben bijvoorbeeld nieuwe kleding kunnen kopen, een 9 tal nieuwe muzikanten mogen verwelkomen en een aantal van ons hebben een nieuw instrument gekocht en nog veel meer zaken waar we trots op kunnen zijn. Er zijn voor het nieuwe jaar ook alweer een aantal plannen, ons 12.5 jarig jubileum, de komende voorjaarsconcerten etc etc, houd ons goed in de gaten dan mist u niets !!

  Vrienden van : De kapel gaf op 5 januari jl. een concert speciaal voor “De Vrienden van Die Dorfplatz Musikanten” Dit gratis concert in het MFA te Oldeberkoop werd goed bezocht. De koffie stond klaar en de gratis consumptie werd ook zeer gewaardeerd, na afloop hebben we nog gezellig soep met een broodje gegeten. Er werden ook een aantal nieuwe muziekstukken ten gehore gebracht. Als voorzitter heb ik mijn waardering uit gesproken aan deze speciale groep vrienden die onze kapel een warm hart toedraagt en een financieel steuntje in de rug geeft. Voor deze gelegenheid kon bij aanvang aangegeven worden welke polka’s,walsen, (met of zonder zang) men het liefst wilde horen. We kijken terug op een fantastisch vrienden concert.

  Concert Tytsjerk :
  Op zondagmiddag 26 januari zijn wij weer te horen in Yn e Mande in Tytjerk, dit is ons eerste concert van 2020 , iedereen is van harte welkom, maar let wel….vol = vol !!!

  Er komen dit jaar natuurlijk meer concerten van ons, kijk op onze agenda voor meer informatie.         

  Tot de volgende blog.
  Met muzikale groet,

  Gerwin Schalen.