Skip to main content
 • Februari 2020


  Beste muziekliefhebber,

  Winter :
  Soms wat kouder, maar te warm meestal

  * De vogels zoeken hun nestkastjes al
  * Stormen met regen dan weer windstil
  * Deze winter weet niet wat hij wil.

  Tytsjerk :
  26 januari hebben wij weer een sfeervol en muzikaal concert mogen geven in Tytsjerk.      Een goed gevulde zaal kon wederom genieten van de klanken van onze kapel, de polka’s, marsen en walsen werden enorm gewaardeerd , Ik heb zelfs enkele mensen gesproken die emotioneel deze middag hebben beleeft, men vond het geweldig !!!

  Op zondagmiddag 3 mei zijn wij weer te horen en te zien in Yn e Mande in Tytsjerk
  Voorafgaand aan het concert hebben wij een interview gehad met Ruud van Didden van Ruud’s Music Magazine. Dit magazine is speciaal bedoelt voor de liefhebbers van blaasmuziek, het staat vol met leuke verhalen, interviews en foto’s. Het was een prettig interview en ons interview zal in Ruud’s Music Magazine geplaatst worden in de editie van maart. Bent u al een beetje nieuwsgierig geworden ? kijk dan eens op www.rmm.net

  Repetitieweekend :
  In het weekend van 8 en 9 februari hebben wij als Dorfplatzers een studieweekend, dit ter voorbereiding op onze komende concerten, er zal aandacht geschonken worden aan oa. ademhalingstechnieken , speelmanier  etc etc etc ,er zullen ook een aantal nieuwe muziekstukken op de lessenaar komen.

  Voorjaarsconcert Noordwolde :
  Op zondagmiddag 23 februari geven wij een voorjaarsconcert in Het Buurthuus / Vlechtwerk Mandehof 13 in Noordwolde. De zaal gaat open vanaf 14.00 uur en het concert begint om 14.30 uur. Komt allen want het beloofd weer een gezellige middag te worden !!

  Annulering :
  Zoals al eerder vermeld gaat het voorjaarsconcert op 1 maart NIET door, maar noteer alvast 22 maart in u agenda want dan gaan we met z’n allen naar Bakkeveen.

  Er zijn dit jaar natuurlijk meer concerten van ons, kijk op onze agenda voor meer informatie.

  Tot de volgende blog.

  Met muzikale groet,

  Gerwin Schalen.