Skip to main content
 • Juni 2020

  Van de voorzitter

  Hallo beste mensen,

  Nog niet echt op gang laat ik mijn gedachten gaan.
  Van de nood maar een deugd gemaakt besef je dat corona je niet in alles negatief raakt!
  Gemotiveerd begin ik aan mijn plicht.
  Structuur ken ik opnieuw, zij het van een wat andere orde.
  Zoeken was het naar een nieuw evenwicht.

  Versoepeling :
  Nu de regering de maatregelingen wat gaan versoepelen is iedereen blij en gemotiveerd om nieuwe plannen te maken. We mogen er weer op uit, je ziet het in het verkeer, in de bossen, de fietspaden, we gaan het nieuwe leven in met 1,5 meter afstand. Beperkte ruimtes en afstand in de restaurants, het zal allemaal wennen worden. Jammer genoeg mogen wij onze hobby nog niet gezamenlijk uitvoeren, wij zullen geduld moeten hebben. En hoe het er uit komt te zien als wij wel muziek mogen maken en concerten gaan geven, weten we op dit moment nog niet. Geduld is een schone zaak, en laten wij vooral niets overhaast dingen gaan doen. We blijven zuinig op elkaar.

  Juni :
  Die Dorfplatz Musikanten komen 5 juni weer bij elkaar !!!! Helaas nog niet om samen te musiceren (want dat mag nog niet) maar om elkaar na een lange periode weer te zien en te spreken. Tevens gaan wij dan een algemene ledenvergadering houden en gaan we samen nieuwe plannen maken voor de toekomst. We zullen nog even geduld moeten hebben totdat wij u als liefhebber van onze muziek weer kunnen verwelkomen bij één van onze concerten. Wij kunnen niet wachten !!!!!!!

  Tot slot :
  Wij zijn op zoek naar een getalenteerde klarinet speler. Interesse? neem snel contact met ons op via ons emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 498 35 235

  Pas goed op u zelf en op anderen.

  Graag tot snel

  Met muzikale groet,

  Gerwin Schalen.