Skip to main content
 • September 2020

  Van de voorzitter,

  Lieve mensen,

  Kunnen we weer ? : Ik liep gisteren door de straten. Zo akelig stil en verlaten het leek allemaal heel vreemd. Alsof de wereld een pauze neemt. Voetgangers lopen nu in boog om je heen. Ik haastte me weer naar mijn warme huis. Ver weg van corona, veilig voor de buis.
  Maar de nieuwslezer bracht onheilsberichten. We moeten ons leven anders inrichten

  Vakantie : Na een periode van vakantie is het nu weer tijd voor een nieuwe blog. Heel Nederland was in de ban van de vakantie, een ieder genoot op zijn/haar eigen manier. Het weer was goed te noemen, met aan het begin van augustus een heuse hittegolf ( pffff wat was het warm !!!! ) We begonnen aan de vrijheid te wennen na de lockdown. Wij waren wel klaar met corona, maar helaas is corona nog niet klaar met ons. Overal stak het virus de kop weer op en werden er weer maatregelen genomen om het virus geen kans te laten geven om zich verder te verspreiden. Laten wij met ons allen de moed erin houden en besmettingen tegen gaan. We zullen ons leven anders in moeten richten.

  Concert : Die Dorfplatz Musikanten gaan onder voorbehoud op zondag 4 oktober een concert geven in De Bining te Hemrik. Hoe het concert er precies uit komt te zien is nog niet helemaal duidelijk, wat is mogelijk…. we zijn nu volop met de voorbereidingen bezig.    Tevens staat er een concert op de planning in Het Witte Huus in Donkerbroek.

  Wij houden u op de hoogte !!!!

  Tot slot : De repetities gaan ook weer beginnen, op vrijdagavond 11 september gaan we “los” in het MFA in Oldeberkoop.

  Met vriendelijke groet,

  Gerwin Schalen.