• Geschreven op .

  Februari 2021

  Van Roelina, baritonspeler.

  Onze voorzitter Gerwin heeft mij gevraagd om voor de maand februari een blog te schrijven op de website. Dus ga ik een poging wagen.

  Mijn naam is Roelina Hofman en speel met veel plezier de baritonstem in onze mooie en gezellige kapel. Helaas is het samen repeteren al een hele tijd niet mogelijk. Dit betekent natuurlijk ook dat de altijd gezellige concerten, met veel toeschouwers, waaronder veel “Vrienden van Die Dorplatz Musikanten” aanwezig zijn, niet door kunnen gaan. Onze kapelleden missen dat enorm. Maar er komen betere tijden. Dan kunnen we samen weer genieten van die prachtige Böhmische muziek.

  Ik onderhoud ook de contacten met de “Vrienden van Die Dorfplatz Musikanten". Inmiddels  zijn zo’n 70 Vrienden lid van deze club. Wij zijn heel erg blij met deze steun. Als “Vriend” word je op de hoogte gehouden van o.a. de optredens die onze kapel verzorgt en wordt u van harte uitgenodigd om het speciaal voor onze vrienden georganiseerde concert bij te wonen. Mocht u ook interesse hebben om “Vriend” te worden van onze kapel, dan kunt u zich aanmelden via ons e-mailadres  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via onze website. Wij nemen dan contact met U op. De kosten zijn € 25,00 per jaar.

  In deze nare tijd, waarin we niet samen muziek kunnen maken en onze contacten en uitjes moeten missen, proberen we ons dagelijks leven toch positief in te vullen.
  Mijn manier is; thuis die prachtige Böhmische muziek spelen. Daarnaast hou ik van quilten en puzzelen. En voor de broodnodige beweging, wandel en fiets ik regelmatig in de schitterende natuur rondom onze woonplaats Havelte. Daar ligt het natuurgebied het Holtingerveld met vennetjes, bossen en heidevelden met een grote schaapskudde.

  Hopelijk duurt deze nare crisis niet al te lang meer, want we verlangen allemaal naar een normaal en gezond leven met o.a. gezellige Böhmische muziek.

  Hou nog even vol, wees voorzichtig en blijf gezond, dan hopen we u weer te mogen begroeten op één van onze concerten.

                   Het leven is een liedje, over alles wat jij bent.         

                   Een alleraardigst melodietje en jij bent het instrument.

                   Muziek dat is genieten, dat gevoel is niet te koop.

                   Muziek brengt mensen samen. Muziek geeft mensen hoop.

  Muzikale groetjes van Roelina.

   


  Onze sponsoren

  Excellent uw specialist voor zonwering en zonneschermen.

  Uw specialist voor zonwering en zonneschermen