Skip to main content
 • December 2022

  Samenwerking!

  Het aanbod van Egerländer muziek in het Noorden is niet heel erg groot, wij als muzikanten van Die Dorfplatz Musikanten mogen oprecht blij zijn met deze kapel. Een mooie kapel met een grote schare fans en altijd goed bezochte optredens, dit mag je best een voorrecht noemen!

  Echter zo’n optreden is niet een vanzelfsprekendheid, dit vereist samenwerking, heel veel samenwerking. Samenwerking tussen de leden. Je kunt het vergelijken met een voetbalploeg, als er geen samenwerking binnen de lijnen zou zijn en ieder maar z’n eigen gang zou gaan, dan zou er nooit meer een wedstrijd gewonnen worden.

  Daarom hebben ze een trainer een elftalleider en een materiaalman aangesteld om een samenwerkingsverband aan te gaan en zoveel mogelijk wedstrijden te winnen, waardoor je plezier blijft houden in datgene wat je doet.

  Zo werkt het ook binnen de kapel. De onderlinge samenwerking is prima, de sfeer is goed en hierdoor zijn we wie we zijn. En daar mogen we best trots op zijn! Samenwerking is het sleutelwoord tot succes!

  Wat mij rest is iedereen namens Die Dorfplatz Musikanten fijne feestdagen te wensen en een voorspoedig en muzikaal 2023!

  Groet,

  Roel de Vries