Skip to main content
 • September 2023

  Vlak voor de zomer sloten we af met een open repetitie in Oldeberkoop. Het was prachtig weer en er kwam veel publiek op af. De stoelen waren allemaal bezet en iedereen kon met de Egerländer klanken in het hoofd de zomervakantie in.

  Eind augustus kwam de kapel voor het eerst weer bij elkaar voor een korte repetitie met aansluitend een barbecue. Het was een gezellig weerzien na de vakantie en een mooie start van het nieuwe kapelseizoen.

  Inmiddels hebben we al weer twee repetities gehad waarbij we toewerken aan de concerten die op ons programma staan. Naast de repetities op de vrijdag hebben we ook een repetitiedag gehad. De hele dag hebben we flink op diverse muziekstukken geoefend. Daarnaast is er ook een nieuwe fotoserie gemaakt. Tijdens deze dag in Fluitenberg werden we goed verzorgd op locatie De Schildhoeve.

  Houdt u onze website in de gaten? Kijk vooral in onze agenda of er een leuk concert bij u in de buurt is de komende tijd. En vergeet niet te checken of de nieuwe foto’s al op onze website staan.

  Femke Blazer