Skip to main content
 • December 2023

  November was voor ons een maand met leuke optredens. Op 11 november speelden wij op het blaaskapellenfestival in Steenwijk, het ‘Fest der Blasmusik’. Er deden maar liefst 24 kapellen mee aan dit festival. Voor de luisteraar was er voortdurend keuze uit één van de vijf podia waar een kapel musiceerde. Wij hebben twee keer een optreden van een half uur gegeven voor enthousiast publiek. Naast het spelen is het voor ons als muzikanten ook leuk om naar de andere kapellen te kijken en te luisteren. Al met al een gezellige dag. 

  Eind november was er een concert in Donkerbroek. Het was een koude en gure zondagmiddag en binnen in de zaal was het gezellig warm. Het publiek genoot van onze polka’s en walsen en er werd actief meegeklapt en ‘geschunkelt’. 

  Ook in december staat er voor ons nog wat op de planning; op 10 december zijn we te gast bij Tuindorado in Drachten. We spelen tussen 14 en 17 uur en geven daarmee een gezellige sfeer aan de kerstmarkt.

  En uw laatste kans in 2023 om ons te beluisteren is in Oldeberkoop op 22 december. We spelen tijdens de lichtjesavond. Houd onze website in de gaten voor de precieze tijd en locatie. 

  Graag tot ziens en we wensen u een gezellige decembermaand! 

  Femke Blazer