• Actueel

  Nieuwe Secretaris Die Dorfplatz Musikanten

  Tijden de aflopen ledenvergadering van 25 april 2023 in Oldeberkoop is er een nieuwe secretaris benoemd en dat is Rommie Minkema, zij is al jarenlang lid van onze kapel en bespeeld met veel enthousiasme de tenorhorn. Aftredend en niet herkiesbaar was Roel de Vries Voor meer informatie lees het blog van mei 2023

  Aftredend secretaris Roel de Vries 2023

  Voorzitter Gerwin Schalen en aftredend secretaris Roel de Vries


  Vacature Klarinet 3

  De Egerlander Kapel Die Dorfplatz Musikanten is een geweldige Böhmische Kapel die bekend staat om zijn mooie en gezellige uitvoeringen van Egerlander muziek. De kapel bestaat uit ongeveer 24 leden en staat onder leiding van de bekwame kapelmeester Bennie Eissens. Momenteel zijn ze op zoek naar een derde klarinettist om hun kapel te versterken. Hoewel sommigen misschien denken dat de derde klarinetpartij gemakkelijker is dan de eerste partij, is het bij Egerlander muziek bijna net zo uitdagend.
  De derde klarinet speelt vaak belangrijke partijen en ondersteunt de harmonie van het stuk, waardoor het een cruciale rol speelt in het geheel. Als je van uitdagende muziek houdt en geïnteresseerd bent in het spelen van Egerlander muziek, dan is dit een geweldige kans om deel uit te maken van een fijne groep muzikanten.
  De Egerlander Kapel Die Dorfplatz Musikanten zijn gepassioneerd over hun muziek en hebben een prettige gemeenschap van muzikanten die samenwerken om geweldige muziek te maken. Dus als je een getalenteerde klarinettist bent en op zoek bent naar een uitdaging, overweeg dan om contact op te nemen met de Egerlander Kapel Die Dorfplatz Musikanten. Wie weet, misschien word jij wel de ontbrekende schakel in deze mooie kapel!


  Erelid

  Tijdens de ledenvergadering van 20 mei 2022 heeft het bestuur bekend gemaakt dat onze nestor en oudste lid van Die Dorfplatz Musikanten Tjeerd Oenema benoemd is tot erelid van onze kapel.

  Het voltallig bestuur van DDM met ons 91 jarige erelid Tjeerd Oenema
  Het voltallig bestuur van DDM met ons 91 jarige active erelid Tjeerd Oenema

  Onze sponsoren

  Excellent uw specialist voor zonwering en zonneschermen.

  Uw specialist voor zonwering en zonneschermen

  Bouma Tuinonderhoudsbedrijf Gorredijk

  A. Bouma Tuinonderhoudsbedrijf

  Nijewei 60 Gorredijk
  Tel: 0513 542206
  Mbl: 0682 522551