• Vrienden van Die Dorfplatz Musikanten

  Tijdens onze Italië-concertreis in september 2018 waarbij naast alle kapelleden met aanhang, nog een groot aantal van onze fans zijn meegeweest groeide de band met onze fans merk- en voelbaar. Het was een geweldig uitstapje, één groot feest waarbij de kapel deelnam aan een groot muziekfestival van internationale allure waarbij de oprichter en hoofdsponsor van onze kapel, Harrie de Jong,  voor de laatste keer  op zijn bekende enthousiaste wijze als onze kapelmeester optrad. Op de foto- en filmpjespagina ziet u daar enkele voorbeelden van.

  Op de thuisreis ontstond het idee om een vrienden van club op te richten en bij het afscheidsdiner in Horst (Limburg) heeft Gerwin (met het bestuur) de stoute schoenen aangetrokken en het gewoon gedaan. En zo is het gekomen. Voor enkele eurootjes per maand, liefst per jaar afrekenen natuurlijk, treedt u toe tot de "Vrienden van Die Dorfplatz Musikanten"

  Via onderstaand formulier kunt u zich hierbij aansluiten en geniet u ook van de voordeeltjes van het "vrienden van zijn"

  Optreden Italie Die Dorfplatz MusikantenDie voordeeltjes zijn in ieder geval een uitnodiging voor het gratis bijwonen van het nog in te plannen "vrienden-van-concert" in ons prachtige MFA-gebouw in Oldeberkoop (het gebouw waar we ook onze repetities houden). U wordt die dag natuurlijk ontvangen met een heerlijk vers kopje koffie met iets lekkers erbij en ook de beste plaatsen zijn voor onze "vrienden-van"

  Wellicht, de club is nog piepjong, komen er meer voordeeltjes en activiteiten, maar dat is nog te pril en aan het bestuur. Lees ons blog op deze website en blijf op de hoogte. Gerwin heeft uitgesproken dat er elke maand een nieuw blog verschijnt met nieuwe ontwikkelingen en verslagen van de afgelopen optredens  dus we blijven actueel en op de hoogte.

  Wat willen we graag doen met het geld van onze vrienden en sponsors: Welnu sinds Harrie de Jong (onze superkapelmeester en sponsor van het eerste uur) zijn activiteiten  ingeperkt heeft hebben we nu een nieuwe (professionele) kapelmeester gevonden, en dat kost geld, verder hebben we als kapel kosten voor het geluid en vervoer en voor nieuwe muziekstukken. Ook is een grote wens van het bestuur en de leden om na 10 jaar goed gebruik de kapelkleding te vervangen. Welnu dat zijn zomaar wat dingetjes waarvoor we aan het sparen zijn.

  Vul in het opmerkingenveld het gewenste door u te doneren bedrag  in, wij denken aan een minimun bedrag van 25.00 Euro.

  Uw naam aub.
  We hebben uw straat en huisnummer nodig
  We hebben uw postcode en woonplaats nodig
  Invalid Input
  Uw e-mail adres aub.
  Vul een bericht in aub.
  (Uw e-mail adres is veilig bij ons)